Web design

Што нудиме за вашата веб страна?

Со нашата изработка добивате бесплатен домен и хостинг.

професионален дизајн

Работиме со огромен обем на програми за вашата страна да изгледа модерно.

Бесплатен домен

Најголем дистрибутор на .mk домен во Македонија, нудиме бесплатен домен од било кој вид.

Антивирусна зашитата

Kористиме заштита од малициозни скрипти како на нашите сервери така и на вашата веб страна.

Најповолни цени

Со секој дизајн добивате бесплатен сервер за хостинг и бесплатен домен(име) за вашата страна.

Бесплатен хостинг сервер

Со дизајнирање на вашата веб страна добивате бесплатен хостинг на нашиот сервер.

24 часовна подршка

24 часовна подршка и абсолутна одговорност за стабилноста страницата.

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Испратете ни порака :

Вашиот емаил ќе биде испратен до следнава емаил адреса.