Hosting & Domains

Автоматски update

Системот прави автоматски update на вашата страница .

antispam

Користиме напредна технологија за заштита.

Неделен backup

Чуваме две неделни копии за да го заштитиме вашиот сајт на offline.

Антивирусна заштита

Kористиме максимална заштита од малициозни скрипти .

НАЈГОЛЕМ ИЗБОР

Нудиме најголем избор на хостинг пакети !

Cloud Linux

Оперативен систем кој е најнапреден во овој момент.

Најголема брзина

Користиме SSD дискови за да ја обезбедиме брзината која е потребна.

подршка 24/7

24 часовна подршка и абсолутна одговорност.

тест период

Овозможуваме 30 дена тест период за да се уверите во квалитетот.

Изберете колку страни сакате да хостирате

Personal Hosting

Standard Hosting

Business Hosting

Најголем дистрибутер на .mk домени во Македонија!

* Голем попуст при обнова на .mk доменот за цена од само 549мкд.

ШТО ТРЕБА ДА ЗНАМ ЗА РЕГИСТРАЦИЈА НА ДОМЕН?

Пред да регистрирате домен, ве молиме да го прочитате правилникот за регистрација на домени на овој линк.