Што нудиме ние ?

Изработка на веб страни

Користиме огромен спектар на програми при изработка на секоја веб страница.

Хостинг & Домени

Нудиме најстабилен хостинг и попусти при обновување на .mk доменот.

Дигитален маркетинг

Средување и накачување на следбеници на вашите социjални мрежи.

1. Дизајн

Замислата и изгледот на вашата страница зависи од дизајнот.

2.Избор на домен

Треба да изберете каков домен (име) ќе има вашата веб страница.

3.Хостирање

Хостингот овозможува објавување на вашата веб-страница.

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Испратете ни порака :

Вашиот емаил ќе биде испратен до следнава емаил адреса.